Waarom Connect Business essentieel is voor zzp'ers

Als zzp'er kan je er soms over twijfelen om de hulp van een bemiddelingsbureau zoals Connect Business in te schakelen. Om die twijfel weg te nemen hebben wij drie zzp'ers die ervaring hebben met Connect Business als bemiddelingsbureau bezocht om te laten zien waarom jij niet hoeft te twijfelen. Het is natuurlijk logisch dat wij het jou aanraden maar de ervaring van echte zzp'ers is wat er toe doet! 

Wil je de volledige video bekijken? Klik dan de knop hieronder om de Youtube video te openen!

Zzp'er in de techniek

Dag ondernemer! Versta jij je vak en voer je zelfstandig technische opdrachten uit? Mooi, dan ben je hier aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van zzp'ers in de techniek. Zie ons als je zaakwaarnemer die zorgt voor nieuwe opdrachten, een degelijke administratie en tal van niet-alledaagse zaken zoals contracten, verzekeringen, leaseauto's en belastingen. Lees meer over onze aanpak en hoe handig dit voor jou is.

Projecten via Connect ZZP

"Privé doe ik het liefst alles zelf, maar zakelijk schakel ik graag Connect ZZP in. Administratie, verzekeringen en zelfs mijn debiteurenbeheer. Alles geregeld via Connect. Ik kan me volledig richten op mijn vak en heb meer tijd voor mijn gezin. De opdrachten regel ik soms zelf, maar meestal krijg ik ze via het netwerk van Connect". 

Arjan Blokker
eigenaar van Blokker Werktuigbouw
...en heeft ook nog tijd voor zijn gezin :)


Jouw nieuwe zzp opdracht?

Antwoord op jouw vragen

  • Welk BTW-nummer hanteer ik? Vanaf 1 januari 2020 gebruik je als eenmanszaak twee belastingdienst nummers. Een btw-identificatienummer en een omzetbelastingnummer. De eerste gebruik je voor alle zakelijke contacten en de tweede alleen voor de belastingdienst. Meer weten? We hebben hier ook over bericht in dit nieuwsartikel.
  • Hoe snel betalen jullie?

    Je hebt zelf controle over de betaling. Wij bieden jou de mogelijkheid om al vanaf 5 werkdagen 100% procent betaald te krijgen. De termijnen die je kunt kiezen zijn  5, 14 of 30 dagen. Hoe langer de gekozen betaaltermijn, hoe lager de servicekosten zullen zijn. 

  • Hebben jullie werk in mijn regio? Wil je in één keer zien of het werk in de buurt is? Ga dan naar het overzicht voor vacatures of zzp-opdrachten. Kies rechtsboven voor de 'map-weergave' en voila!
  • Wat is het uurtarief? Als ondernemer bepaal je jouw uurtarief en het is aan de opdrachtgever om hiermee akkoord te gaan. In sommige gevallen staat voor een bepaald project al één en ander vast. Het is dan aan jou om hier mee akkoord te gaan of niet. 
  • Is Connect een uitzendbureau? Connect People is een label van Connect B.V., een uitzendorganisatie. Connect Business is een label van Connect ZZP Service B.V. en is een zakelijk (administratieve) dienstverlener. En daarmee is Connect business geen uitzendbureau. 
  • Waar kan ik mij aanmelden als zzp'er? Staat er in het overzicht geen opdracht die je aanspreekt? Geen probleem! Er is altijd een mogelijkheid om je in te aan te melden bij Connect Business. Je kunt 'm vinden in de kop bij de opdrachten. Maar om het je makkelijk te maken, staat ie hier ook: aanmelden.

Jouw vraag niet beantwoord? 

Neem contact op met Maarten

Blijf op de hoogte en ontmoet ons

Persoonlijk contact is nog plezieriger

Enthousiast geworden over een opdracht, of wil je weten hoe Connect ZZP jouw zaakwaarnemer kan zijn? Laat je eens persoonlijk adviseren en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.