Werk in techniek

Waar ben jij aan toe? Meer vrijheid, werken in een andere discipline of wil je gewoon een nieuwe stap maken. Of je nu een tijdelijke of vaste baan zoekt, of liever werkt als zelfstandige. Wij zijn er voor jou en helpen je met deze keuzes. We zijn gespecialiseerd in technische banen op MBO4 niveau. We zijn extra sterk in industrie, metaal en machinebouw. Maar we kijken ook naar banen die nog zullen ontstaan. De techniek staat immers niet stil.

Werk via Connect

"Als vrouw met een 'mannenberoep' heb ik te maken met vooroordelen. Bij Connect doet dat er niet toe. Daar gaat het om mij als persoon, mijn wensen qua werk en natuurlijk om mijn technische skills. Ik werk als enige vrouw op een afdeling van 20 mechanics en dat voelt soms wat eenzaam. Daarom hoop ik op meer vrouwelijke collega's. Ik heb namelijk zo'n mooi beroep!"


Jill de Graaf 
Fijnmechanisch monteur 
en fanatiek motor(sport)liefhebber 

Nieuwste vacatures

Antwoord op jouw vragen

  • Hebben jullie werk in mijn regio? Wil je in één keer zien of het werk in de buurt is? Ga dan naar het overzicht voor vacatures of zzp-opdrachten. Kies rechtsboven voor de 'map-weergave' en voila!
  • Is Connect een uitzendbureau? Connect People is een label van Connect B.V., een uitzendorganisatie. Connect Business is een label van Connect ZZP Service B.V. en is een zakelijk (administratieve) dienstverlener. En daarmee is Connect business geen uitzendbureau. 
  • Waar kan ik mij inschrijven? Staat er in het overzicht geen vacature die je aanspreekt? Geen probleem! Er is altijd een mogelijkheid om je in te schrijven bij Connect. Dat kan via de kop bij het vacatureoverzicht. Maar om het je makkelijk te maken kan het hier ook: inschrijven
  • Wat kan ik verdienen? Eén van de meest gehoorde vragen. Helaas is het antwoord niet eenduidig. Als je via Connect gaat werken bij één van onze opdrachtgevers verdien je hetzelfde als een medewerker die daar in vaste dienst is. Dit is bij wet geregeld. Hoeveel dat is hangt af van de beloningsregeling (cao of salarishuis) van die opdrachtgever en natuurlijk jouw skills.  
  • Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens? Een goede vraag, zeker in deze tijd! Connect verwerkt jouw gegevens. Dit staat uitgebreid beschreven in ons privacy statement. We snappen dat je dit niet allemaal gaat doorlezen, maar het komt er op neer dat het er van af hangt in welke fase van het bemiddelingsproces je zit. Bij een sollicitatie verwerken we bijvoorbeeld het meeste dat op je cv staat. Werk je via ons bij een opdrachtgever, dan hebben we o.a. je BSN, kopie paspoort en rekeningnummer nodig. 
  • Hebben jullie ook niet-technische banen? Zeker! Op onze vacaturepagina vindt je verschillende vacatures, waaronder functies binnen de overheid en andere sectoren. Neem een kijkje om te ontdekken of er iets is dat bij jou past!"
Jouw vraag niet beantwoord?
Neem contact op

Nieuws van Connect

Persoonlijk contact is nog plezieriger

Enthousiast geworden over de mogelijkheden binnen Connect of heb je nog een brandende vraag? Praat eens verder met één van onze persoonlijke adviseurs of stuur een WhatsApp'je.