Ontdek wat Connect voor jou kan doen

Waar sta jij in jouw carrière? Of je nu meer zelfstandigheid zoekt, wilt overstappen naar een nieuwe discipline of toe bent aan een nieuwe uitdaging, wij zijn er om jou te ondersteunen in deze belangrijke keuzes. Onze ondersteuning reikt van tijdelijke posities via detacheren tot vaste aanstellingen, waarbij Connect People jou helpt de ideale baan te vinden.

Talent in de Spotlight

"Als professional in een veld waar niet iedereen verwacht mij te zien, heb ik geleerd dat vooroordelen geen positie hebben bij Connect. Wat telt zijn mijn vaardigheden, mijn ambities en de bijdrage die ik lever aan mijn team. Bij Connect wordt ik gewaardeerd om wie ik ben en wat ik kan, niet om het stereotype van mijn vakgebied. Ik kijk uit naar de dag dat meer mensen, ongeacht achtergrond, religie of geslacht, zich bij ons aansluiten om samen te werken aan onze gedeelde toekomst."


Jill de Graaf 
Fijnmechanisch monteur 
en fanatiek motor(sport)liefhebber 

Actuele vacatures

Veelgestelde vragen

  • Hebben jullie werk in mijn regio? Wil je in één keer zien of het werk in de buurt is? Ga dan naar het overzicht voor vacatures of zzp-opdrachten. Kies rechtsboven voor de 'map-weergave' en voila!
  • Is Connect een uitzendbureau? Connect People is een label van Connect B.V., een uitzendorganisatie. Connect Business is een label van Connect ZZP Service B.V. en is een zakelijk (administratieve) dienstverlener. En daarmee is Connect business geen uitzendbureau. 
  • Waar kan ik mij inschrijven? Staat er in het overzicht geen vacature die je aanspreekt? Geen probleem! Er is altijd een mogelijkheid om je in te schrijven bij Connect. Dat kan via de kop bij het vacatureoverzicht. Maar om het je makkelijk te maken kan het hier ook: inschrijven
  • Wat kan ik verdienen? Eén van de meest gehoorde vragen. Helaas is het antwoord niet eenduidig. Als je via Connect gaat werken bij één van onze opdrachtgevers verdien je hetzelfde als een medewerker die daar in vaste dienst is. Dit is bij wet geregeld. Hoeveel dat is hangt af van de beloningsregeling (cao of salarishuis) van die opdrachtgever en natuurlijk jouw skills.  
  • Wat doen jullie met mijn persoonsgegevens? Een goede vraag, zeker in deze tijd! Connect verwerkt jouw gegevens. Dit staat uitgebreid beschreven in ons privacy statement. We snappen dat je dit niet allemaal gaat doorlezen, maar het komt er op neer dat het er van af hangt in welke fase van het bemiddelingsproces je zit. Bij een sollicitatie verwerken we bijvoorbeeld het meeste dat op je cv staat. Werk je via ons bij een opdrachtgever, dan hebben we o.a. je BSN, kopie paspoort en rekeningnummer nodig. 
  • Hebben jullie ook niet-technische banen? Zeker! Op onze vacaturepagina vindt je verschillende vacatures, waaronder functies binnen de overheid en andere sectoren. Neem een kijkje om te ontdekken of er iets is dat bij jou past!"
Jouw vraag niet beantwoord?
Neem contact met ons op

Nieuws van Connect

Vrijblijvend/persoonlijk adviesgesprek?

Bij Connect is persoonlijk contact het allerbelangrijkste. Schroom daarom niet om te bellen of een bericht te sturen. Wij ondersteunen graag bij vragen of met een vrijblijvend adviesgesprek.