Connect voor 'People en business'

Bij Connect erkennen we hoe essentieel werk is in iemands leven, en daarom gaan we verder dan alleen het invullen van een vacature of opdracht. Onze aanpak, 'Mens en werk' , focust op maatwerk in de totale begeleiding, of je nu zoekt naar een positie in loondienst of als zelfstandige. We hechten veel waarde aan persoonlijke relaties, zowel met specialisten als opdrachtgevers. Opgericht in 1992 als een familiebedrijf, is Connect nu onderdeel van de grotere Groupe Adéquat familie sinds januari 2019. Wij leven voor de combinatie van 'Mens en werk' en zetten ons hier met hartstocht voor in.

De succesfactor van Connect

Vanaf onze start in een Amsterdams winkelpand in 1992, heeft onze focus op techniek en het bouwen van langdurige relaties ons onderscheiden. Inmiddels zijn wij een all around bemiddelingsbureau dat mens en bedrijf connect. Sinds onze integratie in Groupe Adéquat in 2019, hebben we onze expertise aanzienlijk verbreed. Oorspronkelijk gespecialiseerd in techniek, omvatten onze diensten nu een diversiteit aan sectoren, waardoor we een nog breder spectrum aan professionals en bedrijven van dienst kunnen zijn. Onze reis, gedreven door een persoonlijke aanpak met als kernwoorden, aandacht, groei en ontwikkeling, onderstreept dat we de mens altijd centraal stellen. Wij gaan voor het uiterste om jouw carriere een betekenisvolle invulling te geven.

Kwaliteit en certificering

Eerlijk en juist zaken doen met alle partijen. Dat zit in ons DNA! Als organisatie worden wij regelmatig gecontroleerd en altijd met een positief resultaat. 

NBBU
Connect is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen en bezit dit lidmaatschap vanaf het ontstaan in 1994. Dit geldt ook voor het ZZP Intermediair keurmerk dat toegekend is aan Connect ZZP.
VCU

Veiligheid staat voorop! Connect heeft het VCU-certificaat (Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties). Daarbij is het veiligheidsmanagement van ons goedgekeurd door EBN Certification. Juiste inventarisaties en instructies zijn wel zo prettig.

NEN 4400-1

Connect bewijst met dit keurmerk o.a. dat zijn (personeels)administratie op orde is en dat belastingen en sociale premies correct worden betaald. Dit is tevens terug te vinden in het register van het SNA. 

Kwaliteitskeurmerk ZZP
Dankzij het keurmerk weten zzp’ers en opdrachtgevers bij wie ze terechtkunnen voor correcte zzp-bemiddeling. Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van zzp-bemiddelaars juist en betrouwbaar is, richting zelfstandige én opdrachtgever. 

Over Groupe Adéquat

We zijn sinds 2019 onderdeel van deze Franse gigant. Groupe Adéquat behoort tot de 50 grootste HR-dienstverleners van de wereld en telt 1.300 medewerkers, verdeeld over 270 kantoren in Frankrijk! De focus ligt op de wereldwijde uitbreiding van de organisatie. 'Mens en werk' heeft ook altijd voorop gestaan bij Groupe Adéquat en daarom passen we goed bij elkaar. Net als onze zusterorganisaties Sigmar Recruitment (Ierland) en Totem (Canada) behouden we onze eigen bedrijfskenmerken. Dus heb je internationale ambities? Wellicht kunnen jouw dromen werkelijkheid worden via Connect.

Blijf op de hoogte en ontmoet ons