Connect voor 'Mens en werk'

Werk maakt een belangrijk deel uit van je leven. Bij Connect kijken we daarom verder dan alleen het vervullen van een vacature of opdracht. Wij begeleiden je niet alleen met je loopbaan maar kijken verder. ‘Mens en werk’ noemen we dit bij Connect. Met die blik zetten we ons in voor specialisten. Of het nu gaat om werk in loondienst of als zelfstandige. Ook bij onze opdrachtgevers vinden we een goede persoonlijke relatie belangrijk. In 1992 begon Connect als familiebedrijf. Sinds januari 2019 maken wij deel uit van een veel grotere familie, die van Groupe Adéquat. Wij geloven dat ons vak altijd ‘Mens en werk’ blijft en dragen dit met passie uit.

De succesfactor van Connect

Connect is in 1992 gestart in een winkelpand in Amsterdam. Onze focus op techniek is vanaf dat moment belangrijk gebleken. Tegelijkertijd richtten we ons op langdurige relaties met onze klanten én kandidaten. Inmiddels hebben we zeven vestigingen, een gespecialiseerd bedrijf Connect ZZP voor zelfstandigen in techniek en namen we uitzendbureau Doorstroom over. Sinds 2019 maken we deel uit van Groupe Adéquat. We zijn trots op wat we hebben bereikt en vol ambitie om ‘Mens en werk’ in techniek voor jou inhoud te mogen geven!

Kwaliteit en certificering

Eerlijk en juist zaken doen met alle partijen. Dat zit in ons DNA! Als organisatie worden wij regelmatig gecontroleerd en altijd met een positief resultaat. 

NBBU
Connect is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen en bezit dit lidmaatschap vanaf het ontstaan in 1994. Dit geldt ook voor het ZZP Intermediair keurmerk dat toegekend is aan Connect ZZP.
VCU

Veiligheid staat voorop! Connect heeft het VCU-certificaat (Veiligheid en gezondheid Checklist Uitzendorganisaties). Daarbij is het veiligheidsmanagement van ons goedgekeurd door EBN Certification. Juiste inventarisaties en instructies zijn wel zo prettig.

NEN 4400-1

Connect bewijst met dit keurmerk o.a. dat zijn (personeels)administratie op orde is en dat belastingen en sociale premies correct worden betaald. Dit is tevens terug te vinden in het register van het SNA. 

Kwaliteitskeurmerk ZZP
Dankzij het keurmerk weten zzp’ers en opdrachtgevers bij wie ze terechtkunnen voor correcte zzp-bemiddeling. Het keurmerk is een garantie dat de dienstverlening van zzp-bemiddelaars juist en betrouwbaar is, richting zelfstandige én opdrachtgever. 

Over Groupe Adéquat

We zijn sinds 2019 onderdeel van deze Franse gigant. Groupe Adéquat behoort tot de 50 grootste HR-dienstverleners van de wereld en telt 1.300 medewerkers, verdeeld over 270 kantoren in Frankrijk! De focus ligt op de wereldwijde uitbreiding van de organisatie. 'Mens en werk' heeft ook altijd voorop gestaan bij Groupe Adéquat en daarom passen we goed bij elkaar. Net als onze zusterorganisaties Sigmar Recruitment (Ierland) en Totem (Canada) behouden we onze eigen bedrijfskenmerken. Dus heb je internationale ambities? Wellicht kunnen jouw dromen werkelijkheid worden via Connect.

Blijf op de hoogte en ontmoet ons