Partner voor technische specialisten

Als je met je bedrijf werkt in de techniek weet je als geen ander hoe belangrijk goede vakmensen zijn. Zij zorgen voor kwaliteit, veiligheid, continuïteit en groei. Al sinds onze start in 1992 zijn wij de specialist voor vakmensen én bedrijven in de techniek. Dat doen we door ons te richten op ‘Mens en werk’, of het nu gaat om een nieuwe (tijdelijke) medewerker, een zzp’er of om onze opdrachtgever. Wij gaan voor de partnership en zetten graag een stap extra. Waar kunnen we jouw organisatie mee helpen?

Bemiddeling voor technische specialisten vast of tijdelijk

De krapte op de arbeidsmarkt laat zich voelen, zeker in de techniek. Met Connect tref je een echte specialist met een solide profiel. Onze eigen technische vakkennis, ons bestand met specialisten, ons gecertificeerde werkproces en ruim 25 jaar ervaring vormen een uitstekende basis voor een fijne samenwerking. We krijgen vaak complimenten over onze doortastende aanpak en de kwaliteit van de vakmensen. Onze aanpak werkt voor mens en werk. Ervaar dat met een kop koffie in een persoonlijk gesprek. Met welke vraag mogen we jou helpen?

Service en bemiddeling van zzp'ers in de techniek

Als bedrijf in de techniek gaat het je om de juiste vakman op het juiste moment. Natuurlijk kan dat ook een zzp’er zijn. Daarom is er Connect ZZP. Wij ondersteunen de zzp'er in zijn ondernemerschap. Als zaakwaarnemer van de zzp’er in techniek zorgen we dat hij, of zij, zich kan focussen op het echte specialisme. En dat werkt! Ons netwerk groeit sterk en we slagen er altijd in de juiste zzp'er te vinden. Een efficiënte backoffice, screening op maat en slimme tooling maken onze dienstverlening compleet.

  • zzp'ers bekijken en inplannen op projecten 
  • compliance per project 
  • digitale uren verwerken 
  • overzichtelijke en uniforme facturen 

Benieuwd naar onze aanpak?  

Vernieuwde wervingsoplossingen

De werkloosheid in Nederland daalt naar een historisch dieptepunt. Dat betekent dat er nieuwe en creatieve manieren van werven nodig zijn. Een vacature alleen volstaat niet meer. Tijd voor een goed gesprek met Connect. Ontdek wat wij kunnen betekenen met bijvoorbeeld:

  • Een open bedrijfsdag voor technisch talent.
  • Een werken-bij site, compleet verzorgt met fotografie, teksten en vacatures.
  • Online wervingscampagnes op social media.
  • Bedrijfspagina’s binnen connect.nl.
  • E-mailing marketing naar ons kandidatenbestand.
"Dankzij de 'werken bij TCR website' hebben we een mooie en herkenbare plek om talent aan te trekken. Connect heeft onze wensen goed vertaald naar beeld en tekst dat bij ons bedrijf past.

www.vacaturesbijtcr.nl
Christiénne van Gelder (HR Manager) TCR Nederland

Blijf op de hoogte en ontmoet ons

Persoonlijk contact is nog plezieriger

Enthousiast geworden over onze diensten, of wil je meer weten over hoe Connect werkt? Laat je eens adviseren en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.