Uitdagende vacatures en kansen

De huidige arbeidsmarkt is zeer uitdagend. Dat geldt zeker ook voor technische vakmensen. Wij zijn ambitieus en we willen op al onze vestigingen uitbreiden. Daarom zoeken we bij Connect ondernemende intercedenten en consultants die uitdaging aan willen gaan. Jouw rol is veelomvattend. Zo heb je onder andere te maken met sales, inkoop, planning, juridische zaken, administratie en marketing. Maar bovenal is het echt ‘Mens en werk’. Elke klantvraag en bemiddeling is uniek!

Onze actuele interne vacatures

Adviseur of zaakwaarnemer?

Bij Connect heb je volop mogelijkheden. Als adviseur voor Connect Jobs heb je te maken met mensen die in loondienst willen werken, vast of tijdelijk. Het is belangrijk dat je de kandidaat goed leert kennen en begeleid naar een nieuwe baan. Zachte criteria, zoals werksfeer of het team waarin hij of zij komt te werken kunnen doorslaggevend zijn. Bij Connect ZZP werk je als zaakwaarnemer voor een ondernemer in opdracht van de zzp’er. Dit vergt een zakelijke insteek met een persoonlijke ‘touch’.

Je nieuwe collega's even bellen?

De beste manier om te ervaren wat de rol van adviseur of zaakwaarnemer bij Connect voor jou te bieden heeft, is door eens kennis te maken met een van onze teamleden. Dat kan met iemand die al die rol vervult, of juist door even te sparren met een van onze managers. Laat ons gerust weten als je kennis wilt maken. We leren je graag nader kennen!